Witte tanden

Stralend witte tanden binnen één uur. Bij WIT wordt het gebit veilig en effectief gebleekt met behulp van een ledlamp en een bleekgel. In deze bleekgel zit 6% waterstofperoxide, waardoor de gel voldoet aan de Europese richtlijnen en wetgeving.

 • Witte tanden vanaf € 349,-
 • 8 à 9 tinten wittere tanden
 • Binnen één uur witte tanden
 • De tanden worden veilig en pijnloos gebleekt

Afspraak maken Contact opnemen

Tarieven

Witte tanden door een bleekbehandeling in de tandartspraktijk € 349,-

De behandeling voor witte tanden

Bij WIT kunt u ervoor kiezen om uw tanden te laten bleken in de tandartspraktijk van WIT of thuis met een thuisbleek pakket. In beide gevallen controleert de specialist het gebit op mondgezondheid. Deze dient in goede staat te zijn voordat er gestart wordt met het tanden bleken.

De werkwijze van tanden bleken in de tandartspraktijk

Na de controle van het gebit wordt eerst de actuele kleur van de tanden vastgesteld met de Vitapan kleurschaal. Aan de hand van deze kleurschaal wordt ook duidelijk hoeveel tinten lichter uw tanden zullen worden.

Nadat het resultaat met u besproken is, wordt er een wangspreider in uw mond geplaatst om het gebit bloot te leggen. Daarna dekken wij het tandvlees af met een rubberen lapje en smeert de tandarts de lippen ter bescherming in met een masking cream. Vervolgens Vervolgens worden de tanden ingesmeerd met een blekende gel voor witte tanden. Wanneer er een ledlamp op de gel wordt gericht, verwijdert de aanslag, wordt het vuil uit de tanden gehaald en wordt beschadigd tandglazuur hersteld dankzij de re-mineraliserende werking van de bleekgel.

De ledlamp dient tien minuten op de bleekgel te staan. Voor een optimaal resultaat wordt deze handeling vijf keer herhaalt. Om de behandeling zo ontspannen mogelijk te maken, heeft u de mogelijkheid om een dvd uit het assortiment van WIT te kiezen. Deze wordt gedurende de behandeling afgespeeld.

Witte tanden dankzij een bleekbehandeling bij WIT.

Witte tanden dankzij een bleekbehandeling bij WIT.

Tanden thuis bleken

U kunt er ook voor kiezen om uw tanden thuis te bleken vanaf € 250,- . Als uw gebit in goede staat verkeerd, worden er afdrukken van uw gebit gemaakt. Op basis van deze afdrukken wordt er een passend bitje geproduceerd. Om witte tanden te kunnen garanderen, dient u het bitje ’s nachts te dragen tot het gewenste resultaat behaald is.

Afspraak maken Contact opnemen

Dit zeggen onze klanten:

 • Kelly, 35 jaar
  ‘Ik was erg onzeker over de gele kleur van mijn tanden. Dankzij WIT heb ik witte tanden en ben ik een stuk zelfverzekerder.’
 • Robbert, 23 jaar
  ‘Ik ben heel erg blij met het resultaat! De behandeling was ontspannen en ging snel voorbij.’
 • Micheal, 57 jaar
  ‘Mooie witte tanden heb ik altijd al gewild. Dankzij WIT heb ik een stralende witte lach en voel ik me een stuk aantrekkelijker.’

Tips voor het behoud van witte tanden

Na een bleekbehandeling bij WIT zijn uw tanden gemiddeld 8 à 9 tinten witter gedurende 2 à 3 jaar. Om ervoor te zorgen dat het resultaat zo lang mogelijk zichtbaar blijft, hebben wij een aantal tips voor u opgesteld.

Gebruik een whitening tandpasta

De speciale whitening tandpasta’s bevatten een klein percentage bleekmiddel dat zorgt voor wittere tanden. Na een bleekbehandeling bij WIT wordt voor een langdurig resultaat aanbevolen om de tanden te blijven poetsen met de whitening tandpasta.

Poets uw tong regelmatig

De bacteriën op uw tong kunnen leiden tot een verkleuring van de tanden. Verwijder de bacteriën door uw tong regelmatig zachtjes te borstelen vanaf de achterkant van de tong. Spoel na iedere beweging de tandenborstel schoon om te voorkomen dat de bacteriën opnieuw in uw mond terechtkomen.

Reinig uw mond na het eten van citrusvruchten

Citrusvruchten bevatten een grote hoeveelheid zuren, wat ervoor zorgt dat het glazuur slijt. Doordat het glazuur afslijt, krijgt u sneller vlekken op de tanden. Spoel daarom na het consumeren van een citrusvrucht altijd uw mond na met een glas water.

Vervang regelmatig uw tandenborstel

Zodra u merkt dat de haartjes van de tandenborstel naar beneden gaan hangen, is het belangrijk om het borsteltje te vervangen. Wanneer de haartjes ombuigen, is het namelijk niet meer mogelijk om de tanden goed schoon te maken.

Ga voor witte tanden naar WIT

Tandartspraktijk WIT is met drie praktijken gevestigd in Amsterdam, Maastricht en Gent. Dankzij ons specialistische team bent u verzekerd van prachtige witte tanden. Voor meer informatie over het bleken van de tanden kunt u ons contactformulier invullen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Heeft u een vraag aan bepaalde vestiging?

Onderwerp

Uw bericht

captcha

Wist u dat we ook elke zaterdag geopend zijn?

WIT Vestigingen

WIT AMSTERDAM
Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 330 4260
email: info@wit.nl

WIT Maastricht
Grote Gracht 41
6211 ST Maastricht
Telefoonnummer: 043 325 1414
email: info@wit.nl