TANDENBLEEKBEHANDELING BIJ WIT®

TANDENBLEEKBEHANDELING BIJ WIT®

WIT biedt sinds 2003 de best mogelijke tandenbleekbehandelingen in een professionele, maar toch ontspannen setting. Tanden bleken bij WIT® gebeurt altijd onder supervisie van een tandarts. Droom jij van mega witte tanden? Dan is deze winactie echt iets voor jou! 

De tandenbleekbehandeling bij WIT® wordt uitgevoerd onder supervisie van een tandarts en werkt volgens de PrevDent methode. Deze methode maakt gebruik van een whitening gel die o.a. 6% waterstofperoxide bevat, lampen die geen warmte uitstralen en een PH neutrale gel. Een zeer veilige manier van je tanden bleken dus! Tess ging langs bij WIT® en belandde op de stoel. Benieuwd naar haar ervaring en het resultaat? Lees dan snel verder.

Bij binnenkomst word je ontvangen door een gastvrouw en moet je een formulier invullen met persoonsgegevens en enkele vragen over je gezondheid.

Er wordt bekeken of jouw gebit gezond en geschikt is voor een tandenbleekbehandeling.

Aan de hand van de VITA- pan kleurenschaal wordt de huidige tint van jouw tanden vastgesteld en vervolgens besproken wat het mogelijke resultaat zal worden. Dan begint de behandeling en kan je even een uurtje niet praten ;).

Screen Shot 2014-07-23 at 13_55_15_thumb_370x432WIT_thumb_370x432

In de stoel kan je heerlijk chillen en kijken naar je favoriete series. Top!

De behandelaar plaatst een wangspreider om het gebit bloot te leggen. Het tandvlees wordt vervolgens afgedekt en je krijgt een beschermende creme op je lippen. Hierna wordt de blekende gel op de tanden aangebracht.

Deze gel zal worden geactiveerd met een lamp om het blekende proces te versnellen.

SAM_0039_thumb_743x495

Na de bleeksessies worden de gel, wangspreider en andere middelen uit je mond verwijderd en krijg je een nabehandeling.

Het resultaat

Het grappige is dat je misschien van te voren nooit zo dacht dat het een groot effect zou hebben, maar dat je achteraf pas ziet hoe prachtig deze opfrisbeurt voor je begit is! Tess is mega blij met het resultaat. De eerste 24 uur na de behandeling mocht ze alleen maar witte dingen eten en daarna is het aan jezelf of je met een whitening tandenpasta blijft poetsen, dit wordt in ieder geval wel echt aangeraden.

SAM_0031_thumb_743x495_thumb_370x250Screen Shot 2014-07-16 at 16_39_13_thumb_370x250
SAM_0049_thumb_743x495

De tandenbleek behandeling duurt 60 minuten. In slechts uitzonderlijke gevallen is een extra sessie nodig.