Webwinkel WIT: tandenbleekproducten

Bent u op zoek naar de veilige én meest effectieve manier om uw tanden te laten bleken in een zo kort mogelijke tijd? Of u wilt meer informatie over het bleken van tanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Naast het in-office tandenbleken bieden wij ook de mogelijkheid om thuis uw tanden te bleken en uw gebit met onze producten gemakkelijk te onderhouden. Daarvoor kunt u in deze webwinkel terecht.
Bij elk product staat een duidelijke productomschrijving zodat u precies weet wat u besteld.

Wij hopen dat u onze producten met veel plezier gaat gebruiken!

NIEUW: CleverCool Whitening Pen

De CleverCool Tooth Whitening Pen is een professioneel product voor thuisgebruik met 6% waterstofperoxide. Het is de eerste pen die met een lippenspanner werkt en die voorkomt dat de gel in de mond door de wangen en de lippen wordt verwijderd. Hierdoor blijft de gel goed op de tanden zitten. Hoe langer de gel in contact is met de tanden, hoe beter.

Voordelen:
– Snel wittere tanden dankzij de nieuwste CoolProx™ technologie
– Inclusief lippenspanner
– Veroorzaakt geen gevoelige tanden
– Vanuit huis opnieuw bestellen indien gewenst
– Individueel tanden bleken is mogelijk
– Resultaat na 2 weken goed zichtbaar
– Geen lange en ingewikkelde procedures bij de tandarts
– Veilig en pH-neutraal
– Overal te gebruiken

LET OP! De wet gebied ons dit product te verkopen onder toezicht van een tandarts en daarom dient u, indien u dit product bij ons wil bestellen, patiënt te zijn bij Tandartspraktijk WIT. Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt zullen wij uw gegevens controleren. Wanneer u niet in ons patiëntenbestand voor komt, zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken of het bedrag terugstorten op uw rekening.

WIT Vestigingen

WIT AMSTERDAM
Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 330 4260
email: witrokin@outlook.com

WIT Maastricht
Grote Gracht 41
6211 ST Maastricht
Telefoonnummer: 043 325 1414
email: info@wit.nl

DE MEDIA OVER WIT:

Eerlijk: de angst voor een gebitje Peaches Geldof was levendig. Godzijdank werd deze vrees bij het intake-gesprek direct ontkracht. En na de behandeling, bij het héél voorzichtig lachen naar de spiegel, bleek de angst inderdaad ongegrond. Het oogt als in een ver verleden, toen diezelfde tanden net doorkwamen en nog niet verprutst waren door de geneugten des levens. lekker fris! Waarschuwing: tanden bleken werkt besmettelijk. Op de redactie loopt inmiddels al een tweede persoon met melkwit gebit te pronken.

“Bleken maakt je tanden witter en dat is goed nieuws, maar een minder leuke bijwerking is dat je tanden en tandvlees er gevoelig van kunnen raken en dat er schade aan het tandglazuur kan ontstaan. Bij tandartspraktijk WIT bieden ze daarom een veilige bleekbehandeling aan.”

BEKENDE NEDERLANDERS OVER WIT: