TROUWACTIE!

De landelijke adviesprijs voor tandenbleken met de PrevDent methode is vastgesteld op €395. Door groot in te kopen hebben wij korting bedongen die wij doorgeven aan onze klanten.

Speciaal voor bruidsparen hebben wij nu een actie om samen uw tanden te komen bleken bij WIT zodat u beide met een witte glimlach straalt op de grote dag!

Wanneer u hier een koppelbehandeling ad. € 600 boekt (€ 300,- per persoon), krijgt u er een naverzorgingspakket gratis bij!

Het naverzoringspakket bestaat uit:
2 x PrevDent tandpasta
2 x PrevDent mondwater

Happy young couple lying on the sofa at home with popcorn watching TV. They are laughing and watching a movie or television.

Voorwaarden:

– Deze aanbieding is alleen geldig voor bezoekers van trouwen.nl.
– Deze aanbieding is alleen geldig indien u hier de behandeling boekt.
– Deze aanbieding is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Online boekingen worden gemaakt bij en betaald aan Docdata Payments onder vermelding van Tandartspraktijk WIT. Dit zult u terugvinden op uw bankafschrift met een kenmerk van de online boeking.
Tandartspraktijk WIT zorgt voor betaling aan de diverse franchisedeelnemers van WIT zoals WIT Amsterdam, WIT Maastricht, WIT Gent etc.

In het geval u niet gekwalificeerd bent voor de behandeliing zal de deelnemer zorgen voor terugbetaling van de online boeking. Zie ook onder voorwaarden

tanden-bleken