Thuis tanden bleken

Stralend witte tanden met een tandenbleekset van WIT®

Makkelijk thuis uw tanden bleken op een veilige en effectieve wijze. Tijdens een eerste consult bij WIT maken we een afdruk van uw gebit en informeren we u uitgebreid over onze tandenbleekset. U ontvangt na deze afspraak binnen enkele dagen de op maat gemaakte bleeklepel, zodat u snel kunt genieten van een prachtig resultaat. Bij tandartspraktijk WIT profiteert u van:

 • Thuis tanden bleken vanaf € 250,-
 • 6 tot 8 tinten wittere tanden
 • Een bleekset die voldoet aan de Europese richtlijnen
 • Uitgebreide begeleiding vooral

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gebit? Maak dan direct online een afspraak. Neem contact met ons op voor vragen over thuis tanden bleken. We helpen u graag.

Lange tijd voelde ik mij zo onzeker over mijn gele tanden. Wat ben ik blij dat ik aan de slag ben gegaan met thuis tanden bleken. Dit resultaat had ik niet durven dromen!

Thuis uw tanden bleken: hoe werkt het?

Naast de mogelijkheid om uw tanden binnen een uur te bleken met de PrevDent methode in onze praktijk, kunt u er ook voor kiezen om thuis uw tanden te bleken. Hieronder leggen we het proces van thuis tanden bleken aan u uit:

 • Voordat u aan de slag kunt met het thuisbleekpakket van WIT, is het nodig om een afspraak te maken voor een eerste Tijdens dit consult is er alle ruimte voor het stellen van vragen over het thuis bleken van uw tanden. Ook bespreken we tijdens het consult het gewenste resultaat met u. Het resultaat is mede afhankelijk van de huidige status van uw gebit.
 • Daarnaast maken we tijdens het consult een afdruk van uw gebit. Deze afdruk dient als basis voor de op maat gemaakte bleeklepel die u mee naar huis krijgt.
 • Zodra uw op maat gemaakte bleeklepel binnen is, kunt u starten met het bleken van uw tanden. U ontvangt de bleeklepel binnen enkele dagen. U vult thuis de bleeklepel met de bleekgel. Dit laat u vervolgens 6 tot 7 uur inwerken in uw mond. Tijdens het consult stemmen we de frequentie van het bleken af op uw wensen en gebit.
 • Na 1 tot 2 weken geniet u van stralend witte tanden.

Tanden bleken onder toezicht van de tandarts met een thuisbleekset

Bij WIT® vinden we het van groot belang dat u op een veilige manier uw tanden bleekt. We begeleiden u dan ook graag bij het tandenbleekproces. Voordat u kunt starten met thuis tanden bleken is een eerste consult verplicht. Op deze manier kunnen we de gezondheid van uw gebit controleren en u uitgebreid informeren over de behandeling. Gedurende het tandenbleekproces mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen voor vragen.

Veilig tanden bleken voor witte tanden

Het thuisbleekpakket van WIT® wordt geleverd met een bleekgel met 16% carbamideperoxide. Dit is een bewerkte variant van waterstofperoxide. Omgerekend komt 16% carbamideperoxide neer op bijna 6% waterstofperoxide. Dankzij de bewerkte variant is de veiligheid van uw tanden en tandvlees ook bij uw thuis optimaal gewaarborgd. De behandeling voldoet hiermee aan de Europese richtlijnen voor het bleken van tanden.

Kosten tandenbleekset voor thuis

WIT tandenbleekset* € 250,-
*Inclusief eerste consult, gebitsafdruk, op maat gemaakte bleeklepel, 16% carmabideperoxide bleekgel, nazorgbrief en uitleg.

Dit had ik veel eerder moeten doen! Ik kan de tijd voor het bleken eenvoudig zelf inplannen en de resultaten zijn echt fantastisch. Ik ben zo blij met mijn witte tanden!

Veelgestelde vragen over thuis tanden bleken

Is thuis tanden bleken geschikt voor mij?

Het thuis bleken van tanden is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die de wens heeft om wittere tanden te hebben. Wel is het noodzakelijk dat u een gezond gebit heeft. Tijdens een eerste consult controleren we daarom uw gebit.
Houd er ook rekening mee dat we uw tanden niet kunnen bleken wanneer een of meerdere tanden verkleurd zijn door medicatiegebruik of een val. Zijn uw tanden in de loop der tijd verkleurd door oorzaken als roken, zure en zoete voedingsmiddelen eten en rode wijn, koffie en thee drinken? Dan kunt u uw tanden bleken thuis.

Is tanden bleken thuis veilig?

Ja, tanden bleken thuis is veilig wanneer u dit doet onder begeleiding van een tandarts. De bleekset voldoet aan de Europese richtlijnen, dus u hoeft nergens bang voor te zijn. Krijgt u toch last van gevoelige tanden? Neem dan contact met ons op.

Hoe wit worden mijn tanden met een tandenbleekset?

Met een tandenbleekset van WIT kunt u uw tanden 6 tot 8 tinten witter maken. U geniet zo weer van mooie witte tanden. Het exacte resultaat verschilt per persoon en is mede afhankelijk van de huidige status van uw gebit. Tijdens een eerste consult bespreken we de dosering die nodig is om uw gewenste resultaat te bereiken.

Doet thuis tanden bleken pijn?

Nee, tanden bleken met een tandenbleekset van WIT® is volledig pijnloos.

Hoelang blijven mijn tanden wit na de bleekbehandeling?

Het resultaat blijft ongeveer twee jaar lang zichtbaar. Door kleurstoffen in drank en voeding zullen uw tanden geleidelijk aan weer gaan verkleuren. Om de verkleuring zo lang mogelijk uit te stellen, kunt u verschillende dingen doen. Lees onze tips voor het behoud van witte tanden.

Moet ik me inschrijven als patiënt bij WIT® voor het aanschaffen van een tandenbleekset?

Het is niet nodig om u in te schrijven als patiënt bij onze tandartspraktijk voor het aanschaffen van een tandenbleekset. We controleren uw gebit tijdens een eerste consult om er zeker van te zijn dat er sprake is van een gezond gebit. Het kan voorkomen dat wij iets constateren, waardoor een bleekbehandeling op dat moment niet mogelijk is. U wordt dan eerst terugverwezen naar uw eigen tandarts alvorens we de behandeling starten. Wanneer uw gebit gezond is, kunt u het tanden bleken thuis in gang zetten.

Ik ben al in het bezit van een op maat gemaakte bleeklepel, moet ik nu een nieuwe kopen?

Mocht u al een op maat gemaakte bleeklepel in uw bezit hebben, dan is het mogelijk alleen de gel bij ons te bestellen. U hoeft dan geen nieuwe bleeklepel aan te schaffen. Een intake is wel altijd verplicht voor het controleren van de gezondheid van uw gebit.

Werkt dit op dezelfde manier als tandpasta voor wittere tanden?

Nee, in tandpasta voor wittere tanden zit veel minder waterstofperoxide. Hier worden uw tanden nauwelijks witter van. Wel polijst u met whitening tandpasta uw tanden, waardoor uw tanden iets witter kunnen lijken. De thuisbleekset van WIT bevat meer waterstofperoxide en is daardoor wel daadwerkelijk effectief.

Eerste afspraak maken voor thuis tanden bleken

Bent u overtuigd en gaat uw voorkeur uit naar het thuis bleken van uw tanden? Maak dan direct online een afspraak bij WIT® in Amsterdam of Maastricht voor een eerste consult. Neem voor meer informatie over thuis tanden bleken voor de prijs van € 250,- contact met ons op via onderstaand contactformulier. Aarzel niet, we helpen u graag!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Heeft u een vraag aan bepaalde vestiging?

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha

  Wist u dat we ook elke zaterdag geopend zijn?

  WIT Vestigingen

  WIT AMSTERDAM
  Rokin 120A
  1012 LC Amsterdam
  Telefoonnummer: 020 330 4260
  email: witrokin@outlook.com

  WIT Maastricht
  Grote Gracht 41
  6211 ST Maastricht
  Telefoonnummer: 043 325 1414
  email: info@wit.nl