Het resultaat van tanden bleken bij WIT®

Voor de behandeling wordt de kleur van uw tanden bepaald aan de hand van de VITA-pan schaal. Dit is de kleurmeting die tandartsen gebruiken om de kleur van uw tanden te bepalen. Aan de hand van deze schaal kunt u ook het verwachte eindresultaat van uw tanden na de bleekbehandeling bekijken.

Houd u van een rood wijntje? Rookt u? Zijn uw tanden hierdoor enigszins verkleurd?

Wacht dan niet langer en krijg die stralende witte tanden weer terug in één uur! Gemiddeld worden uw tanden tussen de 8 à 9 tinten witter met de PrevDent methode en heeft u hier gemiddeld tussen de 2 à 3 jaar profijt van! Het eindresultaat is persoonsgebonden door uw eigen unieke tandkleur. Het doel is samen met u voor een zo wit mogelijk resultaat te gaan! 

Happy young couple lying on the sofa at home with popcorn watching TV. They are laughing and watching a movie or television.

Wees zuinig op uw tanden

Tanden bleken is in de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een geaccepteerde cosmetische ingreep, een echte hype is het sinds de laatste paar jaar. Het bleken van tanden gebeurde niet overal op een veilige en professionele wijze. Sinds 2012 zijn er om die redenen regels ingesteld voor bleekmethodes die gebruikt mogen worden binnen Europa. Belangrijke regels hierbij zijn dat er maximaal 6% waterstofperoxide gebruikt mag worden en dat de behandeling alleen door of onder supervisie van een tandarts uitgevoerd mag worden. Hierdoor wordt de veiligheid van uw gebit gewaarborgd. Let hier alstublieft op bij het kiezen van een kliniek om uw tanden te laten bleken, U heeft maar 1 paar tanden, wees er zuinig op! Bij WIT® wordt er gebleekt onder supervisie van een tandarts en door gebruik van de PrevDent methode voldoet WIT® ruimschoots aan de Europese richtlijnen en wetgeving.

Afspraak maken

Bent u overtuigd van de veilige én doeltreffende werking van de PrevDent methode voor het bleken van uw tanden? Plan dan nu online een afspraak in en profiteer van een mooie online korting tot 7 september 2016 of bel ons op het landelijke nummer 020 – 330 42 60 voor het maken van een afspraak voor slechts €349,-*

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een gratis consult? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier op de website of via het landelijke nummer 020 – 330 42 60. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

* Adviesprijs van een PrevDent behandeling bedraagt € 395,00. Het is niet nodig om u in te schrijven als patiënt bij onze tandartspraktijk voor het ondergaan van een bleekbehandeling. Wij controleren uw gebit voor de bleekbehandeling om er zeker van te zijn dat er sprake is van een gezond gebit. Het kan voorkomen dat wij iets constateren, waardoor een bleekbehandeling op dat moment niet mogelijk is, u wordt dan eerst terugverwezen naar uw eigen tandarts alvorens de behandeling wordt uitgevoerd.  Wanneer uw gebit gezond is wordt de bleekbehandeling direct uitgevoerd.

Uw gezicht zal er met uw schitterende witte tanden weer jong, gezond en fris uitzien!

Wilt u vandaag of morgen al witte tanden? Boek dan online een afspraak of bel 1 van onderstaande telefoonnummers.

WIT® Amsterdam
Tel: 020-3304260

WIT® Maastricht
Tel: 043-3251414

WIT® Gent – België
Tel: 0032 9 222 06 03

WIT Vestigingen

WIT AMSTERDAM
Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 330 4260
email: witrokin@outlook.com

WIT Maastricht
Grote Gracht 41
6211 ST Maastricht
Telefoonnummer: 043 325 1414
email: info@wit.nl

DE MEDIA OVER WIT:

Eerlijk: de angst voor een gebitje Peaches Geldof was levendig.
Godzijdank werd deze vrees bij het intake-gesprek direct ontkracht. En na
de behandeling, bij het héél voorzichtig lachen naar de spiegel, bleek
de angst inderdaad ongegrond. Het oogt als in een ver verleden, toen
diezelfde tanden net doorkwamen en nog niet verprutst waren door de
geneugten des levens. lekker fris! Waarschuwing: tanden bleken werkt
besmettelijk. Op de redactie loopt inmiddels al een tweede persoon met
melkwit gebit te pronken.

BEKENDE NEDERLANDERS OVER WIT: