Tanden bleken Maastricht

Grote Gracht 41
6211 ST Maastricht
Tel: 043-3251414

Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 10:00-18:00. Donderdag gesloten.

Faciliteiten Maastricht
– Tanden bleken
– Huidverstrakking
– Permanent ontharen
– Injectables

Routebeschrijving

tanden bleken Maastricht – Openbaar vervoer:

Vanaf het station loopt u rechtdoor richting het centrum. U steekt de Maas over, vervolgens loopt u de Grote Staat in en loopt richting het Vrijthof. Bij het Vrijthof gaat u rechtsaf de Helmstraat in en vervolgens loopt u de eerste straat links in naar de Grote Gracht. WIT bevindt zich op nummer 41. WIT is gelegen direct achter het Theater aan de Vrijthof.

tanden bleken Maastricht Auto:

Volg de borden centrum en/of Vrijthof

Op het Vrijthof kunt u prima parkeren in de parkeergarage. Vanaf hier kunt u door de Statenstraat of de Helmstraat richting de Grote Gracht. WIT bevindt zich op nummer 41. WIT is gelegen direct achter het Theater aan de Vrijthof.

Alternatief auto als het erg druk is:

Vanaf de autoweg de Noorderbrug oprijden. De Maas oversteken en de borden parkeren Cabergerweg volgen. Maximaal € 5,- voor een hele dag parkeren. Vanaf hier te voet de Capucijnenstraat door en u komt op de Grote Gracht vlakbij nummer 41 uit. Houdt rekening met ongeveer 5 minuten lopen.

WIT Vestigingen

WIT AMSTERDAM
Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 330 4260
email: info@wit.nl

WIT Maastricht
Grote Gracht 41
6211 ST Maastricht
Telefoonnummer: 043 325 1414
email: info@wit.nl

DE MEDIA OVER WIT:

Eerlijk: de angst voor een gebitje Peaches Geldof was levendig. Godzijdank werd deze vrees bij het intake-gesprek direct ontkracht. En na de behandeling, bij het héél voorzichtig lachen naar de spiegel, bleek de angst inderdaad ongegrond. Het oogt als in een ver verleden, toen diezelfde tanden net doorkwamen en nog niet verprutst waren door de geneugten des levens. lekker fris! Waarschuwing: tanden bleken werkt besmettelijk. Op de redactie loopt inmiddels al een tweede persoon met melkwit gebit te pronken.

ELLE Magazine
ELLE Magazine

BEKENDE NEDERLANDERS OVER WIT:

Maak nu online een afspraak en

betaal slechts € 325 !