Tanden bleken Amsterdam

Rokin 120A
1012LC Amsterdam
 
Telefoonnummer : 020-3304260

Openingstijden:
maandag t/m zaterdag van 10:00-18:00      

 

Faciliteiten Amsterdam

– Tanden bleken
– Mondhygiëne
– Huidverjonging
– Huidverstrakking
– Anti-cellulite
– Permanent ontharen

 

Routebeschrijving

 

Openbaar vervoer:
Vanaf het Centraal Station van Amsterdam loopt u het Damrak op, u steekt de Dam over en vervolgt de weg. Dit is het Rokin. U loopt door tot nummer 120A (naast Tempo-Team). Vele trams rijden vanaf het Centraal Station langs het Rokin, o.a. lijn 4, 9, 16, 24 en 25, u kunt dan uitstappen bij de 2e halte vanaf het Centraal Station.

 

Auto:
Vanaf de ringweg A10 neemt u afslag Volendam (S116) richting centrum. Als u uit de IJ-tunnel komt houdt u links aan richting Waterloopplein / Stadhuis. Bij de rotonde neemt u de tweede afslag richting Waterloopplein / Stadhuis. U kunt eventueel uw auto hier al parkeren en het restant lopen. Maar u kunt ook doorrijden langs het Stadhuis en gaat over de brug direct rechtsaf de Amstel op. Op het einde van deze straat gaat u rechtsaf. U bevindt zich nu op het Rokin. Parkeren valt hier niet mee en wij adviseren u dan ook om door te rijden tot de Bijenkorf en daar te parkeren en een stukje terug te lopen. 

WIT Vestigingen

WIT AMSTERDAM
Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 330 4260
email: witrokin@outlook.com

WIT Maastricht
Grote Gracht 41
6211 ST Maastricht
Telefoonnummer: 043 325 1414
email: info@wit.nl

DE MEDIA OVER WIT:

Eerlijk: de angst voor een gebitje Peaches Geldof was levendig. Godzijdank werd deze vrees bij het intake-gesprek direct ontkracht. En na de behandeling, bij het héél voorzichtig lachen naar de spiegel, bleek de angst inderdaad ongegrond. Het oogt als in een ver verleden, toen diezelfde tanden net doorkwamen en nog niet verprutst waren door de geneugten des levens. lekker fris! Waarschuwing: tanden bleken werkt besmettelijk. Op de redactie loopt inmiddels al een tweede persoon met melkwit gebit te pronken.

BEKENDE NEDERLANDERS OVER WIT:

Maak nu online een afspraak en

betaal slechts € 325 !