Wilt u ook stralende witte tanden? Dan bent u bij WIT aan het juiste adres voor professioneel tandenbleken!

In juni 2002 heeft WIT als trendsetter in Nederland haar eerste vestiging voor tandenbleken geopend te Amsterdam. Al snel volgde er vestigingen in Rotterdam, Maastricht, Den Haag en Gent. Sindsdien is het een komen en gaan van concurrenten maar WIT is altijd gebleven omdat zij heeft gekozen voor de hoogste kwaliteit behandeling voor een betaalbare prijs. Het is niet voor niets dat WIT bekend is door de witte tanden van vele bekende Nederlanders maar ook van de vele tv programma’s waarin zij participeerde. De tandenbleek behandeling bij WIT wordt uitgevoerd onder supervisie van een van onze tandartsen. De door ons gebruikte PrevDent methode maakt gebruik van een whitening foam die o.a. slechts 6% waterstofperoxide bevat, lampen die geen warmte uitstralen en een PH neutrale gel. Die gel is conform de laatste EU regelgeving geproduceerd en voldoet aan de eisen gesteld door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Meer informatie over WIT:

Bij WIT, praktijk voor Tandbleken staat men voor deskundigheid en professioneel tanden bleken in een ontspannen omgeving. WIT werkt met de PrevDent Cleaning, (re)Whitening & Repair methode onder supervisie van een tandarts. Door middel van deze veilige methode worden tanden in één uur gemiddeld acht tinten lichter gemaakt. Dit centrum heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag en Maastricht en is onderdeel van Tandartspraktijk Wit.

Tandartspraktijk WIT is een praktijk met professionele tandartsen en ervaren mondhygiënistes. Bij Tandartspraktijk WIT kunt u terecht voor uw periodieke consult, een gebitsreiniging, kroon- en brugwerk maar ook in geval van problemen, pijnklachten of spoedgevallen.
WIT heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten en heeft teven klanten die al jarenlang tevreden zijn, waaronder een grote schare BN’ers die één van de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag bezoeken.

WIT Vestigingen

WIT AMSTERDAM
Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 330 4260
email: info@wit.nl

WIT Maastricht
Grote Gracht 41
6211 ST Maastricht
Telefoonnummer: 043 325 1414
email: info@wit.nl

DE MEDIA OVER WIT:

Eerlijk: de angst voor een gebitje Peaches Geldof was levendig.
Godzijdank werd deze vrees bij het intake-gesprek direct ontkracht. En na
de behandeling, bij het héél voorzichtig lachen naar de spiegel, bleek
de angst inderdaad ongegrond. Het oogt als in een ver verleden, toen
diezelfde tanden net doorkwamen en nog niet verprutst waren door de
geneugten des levens. lekker fris! Waarschuwing: tanden bleken werkt
besmettelijk. Op de redactie loopt inmiddels al een tweede persoon met
melkwit gebit te pronken.

BEKENDE NEDERLANDERS OVER WIT:

Maak nu online een afspraak en

betaal slechts € 325 !