Thuis bleken

Naast de mogelijkheid om uw tanden binnen een uur te bleken met de PrevDent methode kunt u er ook voor kiezen om thuis uw tanden te bleken. Wanneer u ervoor kiest om thuis uw tanden te bleken is de procedure verschillend van de één uur durende PrevDent methode. Hieronder wordt het proces van het thuisbleken stapsgewijs omschreven;

  • Voordat u aan de slag kunt met het thuisbleek pakket van WIT is het nodig om een afspraak te maken voor een consult en het maken van afdrukken van uw gebit. Uiteraard kunt u tijdens dit consult al uw vragen stellen over het thuis bleken van uw tanden.
  • De behandeling en het gewenste resultaat worden met u besproken. Het bereikbare resultaat is ook afhankelijk van de huidige status van uw gebit.
  • Wanneer u geen verdere vragen heeft wordt de behandeling gestart, zodra uw op maat gemaakte bleeklepel binnen is.

Veiligheid

Het thuisbleek pakket van WIT wordt geleverd met een bleekgel met 16% carbamide peroxide. Dit is een bewerkte variant van waterstofperoxide, omgerekend komt 16% carbamide peroxide neer op bijna 6% waterstofperoxide. Deze stof is bewerkt, waardoor de veiligheid van uw tanden en tandvlees ook bij u thuis optimaal gewaarborgd is. De behandeling voldoet hiermee aan de Europese richtlijnen voor het bleken van tanden.

Afspraak maken

Bent u overtuigd en gaat uw voorkeur uit naar het thuis bleken van uw tanden? Plan dan nu online een afspraak in of bel ons op het landelijke nummer 020 – 330 42 60 voor het maken van een afspraak en start met het thuis bleken van uw tanden voor de prijs van €250,00**.

Wilt u meer informatie over het thuis bleken van uw tanden? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier op de website of via het landelijke nummer 020 – 330 42 60. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

*Mocht u al een op maat gemaakte bleeklepel in uw bezit hebben, dan is het mogelijk alleen de gel bij ons te bestellen. Een intake is altijd verplicht voor het controleren van de gezondheid van het gebit.

** Het is niet nodig om u in te schrijven als patiënt bij onze tandartspraktijk voor het ondergaan van een bleekbehandeling. Wij controleren uw gebit voor de bleekbehandeling om er zeker van te zijn dat er sprake is van een gezond gebit. Het kan voorkomen dat wij iets constateren, waardoor een bleekbehandeling op dat moment niet mogelijk is, u wordt dan eerst terugverwezen naar uw eigen tandarts alvorens de behandeling wordt uitgevoerd. Wanneer uw gebit gezond is wordt de bleekbehandeling direct uitgevoerd. Het thuisbleek pakket van WIT® bevat: het eerste consult, uitleg over de behandeling, afdrukken van uw boven- en onderkaak, op maat gemaakte bleeklepel, de bleekgel en uitleg over de nazorg van uw gebit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord