Mooie rechte tanden met de onzichtbare beugel van Invisalign®.

Een Invisalign behandeling bestaat uit een reeks van nagenoeg onzichtbare en uitneembare aligners (bitjes) die u om de 2 weken vervangt door een nieuwe set. Iedere aligner is op maat gemaakt, alleen voor uw gebit. Telkens wanneer u een nieuwe aligner over de tanden klikt, zullen uw tanden in uw gebit geleidelijk verschuiven, stap voor stapje, week na week naar de gewenste positie die onze Invisalign specialist heeft voorgeschreven.

Een Invisalign behandeling past simpel en makkelijk in uw dagelijks leven, zonder dit overhoop te gooien. Er zijn geen metalen slotjes of draden. U hoeft niet wakker te liggen van mogelijke mondirritaties. De aligners zijn comfortabel om te dragen en worden uitgenomen om te eten, te drinken of de tanden te poetsen en te flossen. De aligners zijn doorzichtig en vallen helemaal niet op wanneer je ze draagt. U bent zich er nog nauwelijks bewust van een beugel te dragen.

Goede redenen om te lachen, dankzij Invisalign
·  Zin in een tussendoortje? Geen probleem. In tegenstelling tot een vaste beugel, kun je de aligners uitnemen.
·  Omdat de Invisalign beugel nagenoeg onzichtbaar is, is de kans groot dat niemand het opmerkt, behalve dan dat uw tanden steeds rechter in lijn komen.
·  Afspraken voor je behandelingen passen ook in jouw agenda. De meeste controles gaan snel, één keer per maand.

Vooraf de behandeling bepalen
Met de ClinCheck software van Invisalign wordt de behandeling vooraf virtueel tot in het kleinste detail uitgewerkt. Het computermodel berekent de reeks van bewegingen die uw tanden zullen ondergaan. U ziet vooraf hoe uw gebit er op het eind zal uitzien. Vanuit het voorgestelde ClinCheck model worden uw op maat gemaakte, transparante aligners vervaardigd.

Vervaardigd in Amerika
Het merk Invisalign bestaat al sinds 1999 en komt uit Amerika. In Nederland zijn er nog niet veel specialisten die de behandeling kunnen uitvoeren en daarom is het nog niet bij iedereen bekend. Omdat Invisalign de kwaliteit van haar product streng bewaakt, worden de gebitsafdrukken die in Nederland zijn gemaakt opgestuurd naar het hoofdkantoor van Invisalign in Amerika. Daar worden ze gedigitaliseerd, omgezet in een animatie en uiteindelijk vertaald naar de vorm van de transparante beugels. Het materiaal wordt dus in Amerika geproduceerd en daarna weer teruggestuurd naar Nederland.

De Invisalign beugel is de beste manier om uw lach te veranderen zonder uw dagelijks leven op zijn kop te zetten. 

Wilt u ook op korte termijn weer mooie rechte tanden?
Boek direct online een intakegesprek in onze agenda 
Of bel voor meer informatie één van onze praktijken:

Tandartspraktijk WIT Amsterdam
Rokin 120A, 1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020-3304260
E-mail: info@wit.nl 

Tandartspraktijk WIT Rotterdam
Karel Doormanstraat 455A, 3012 GH Rotterdam
Telefoonnummer: 010-2827206

Website onzichtbare beugel 
Website Tandartspraktijk WIT

WIT Vestigingen

WIT AMSTERDAM
Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 330 4260
email: info@wit.nl

WIT Maastricht
Grote Gracht 41
6211 ST Maastricht
Telefoonnummer: 043 325 1414
email: info@wit.nl

BEKENDE NEDERLANDERS OVER WIT:

Maak nu online een afspraak en betaal slechts € 325 !