WIT® Franchise 

WIT® bestaat ruim dertien jaar en is klaar om haar succes voort te zetten in een franchisevorm

Het doel van de franchise is om een landelijk werkend netwerk op te zetten van tandenbleek centra waar u deel vanuit maakt!

Uw voordelen

U profiteert van de bekendheid van WIT met daarnaast een website die toegespitst is op tanden bleken en het werven van nieuwe patiënten.

WIT heeft vanaf het eerste moment in vele toonaangevende magazines gestaan zoals Beau Monde, Vriendin, Margriet, Libelle, Grazia, Santé, Vrouw Glossy e.d. en verschijnt meerdere malen per jaar op TV in programma’s op RTL en SBS. Denk hierbij aan Life For You gepresenteerd door Carlo Boszhard, Lifestyle Experiences, Echte Gooische Meisjes, Hier Moet Je Zijn e.d.

Tevens hebben wij al vele bekende Nederlanders in onze praktijk mogen ontvangen. Onder andere Carice van Houten, Katja Schuurman, Froukje de Both en Tanja Jess stralen allemaal dankzij WIT!

Om deze media aandacht te bereiken is er een vaste Marketing & PR medewerker in dienst die zich hier fulltime mee bezighoudt.

Wordt de volgende TV opname in uw praktijk gedraaid?

Nieuwe patiënten

De doelgroep die geïnteresseerd is in tanden bleken (ongeveer 100 à 200 patiënten per 100.000 inwoners per stad), kunnen tevens zeer interessant zijn voor uw reguliere praktijk. Hierbij moet u denken aan het vergroten van uw patiëntenbestand, maar ook aan meer restauratieve tandheelkunde, kronen, bruggen e.d. Daarnaast hebben deze patiënten zorg voor het gebit en zijn bereid om daar geld aan uit te geven.

Veilige methode 

Om de behandelingen succesvol uit te voeren heeft WIT een nauwe samenwerking met PrevDent en zullen uw medewerkers daarom ook door hen worden getraind. De veilige PrevDent methode waarmee WIT werkt heeft als enige een professioneel beleid voor tanden bleken waardoor haar producten uitsluitend door professionals mogen worden gebruikt. PrevDent voldoet aan alle wettelijke eisen en beschikken over klinische studies, uitgevoerd door toonaangevende wetenschappelijke instituten, waaruit blijkt dat PrevDent veilig en effectief is.

Praktijk_wit_groot-8557

Onze belangstelling gaat uit naar vooruitstrevende, moderne tandartsen. Bent u dat?

Zo ja, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

WIT Vestigingen

WIT AMSTERDAM
Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 330 4260
email: witrokin@outlook.com

WIT Maastricht
Grote Gracht 41
6211 ST Maastricht
Telefoonnummer: 043 325 1414
email: info@wit.nl

DE MEDIA OVER WIT:

Eerlijk: de angst voor een gebitje Peaches Geldof was levendig. Godzijdank werd deze vrees bij het intake-gesprek direct ontkracht. En na de behandeling, bij het héél voorzichtig lachen naar de spiegel, bleek de angst inderdaad ongegrond. Het oogt als in een ver verleden, toen diezelfde tanden net doorkwamen en nog niet verprutst waren door de geneugten des levens. lekker fris! Waarschuwing: tanden bleken werkt besmettelijk. Op de redactie loopt inmiddels al een tweede persoon met melkwit gebit te pronken.

BEKENDE NEDERLANDERS OVER WIT: