Soundos in de praktijk!

Het is voor onze tandartsen altijd leuk en spannend als wij hoog bezoek krijgen uit de wereld van Bekende Nederlanders. Maar bovenal zijn wij er trots op dat zij volledig vertrouwen op het mooie resultaat dat wij al jaren weten te behalen met onze tandenbleek behandeling

Zo hadden wij onlangs de bekende comédienne Soundos op bezoek in onze praktijk.

Zoals bekend staat deze zeer vriendelijke dame zelden met haar mond vol tanden. Maar na onze behandeling zou dat ook helemaal geen probleem zijn. Haar toch al mooie gebit zag er stralend wit uit en zij was zeer enthousiast over het resultaat.

Smile!

Arielle twee maal in de tandartsstoel

Soms zijn er patiënten die graag gebruik maken van beiden aanwezige specialismen in onze praktijk.

Zo kregen wij een paar weken geleden bezoek van de populaire lifestyle- en mode blogger Arielle Dannique!

Deze sympathieke dame kwam langs in onze tandartspraktijk om haar prachtige uiterlijk nog net even de Perfect Touch te geven. Zij wilde zowel haar tanden laten bleken als aansluitend ook haar oude facings laten vervangen.

Met veel plezier onderging zij eerst onze tandenbleek behandeling, waarna al snel een stralende glimlach verscheen op haar gezicht.

Toen een paar dagen later onze tandarts ook klaar was met het vakkundig vervangen van de facings en het mooie eindresultaat zichtbaar was, werd deze glimlach zo mogelijk nog groter.

Lees hier de verslagen van beide behandelingen:

 

 

And the winner is…

De mooie Sharon Pieksma won onlangs de verkiezing van Miss Nederland!

Deze sympathieke beauty heeft nu de grote eer ons land te mogen vertegenwoordigen bij de Miss Universe verkiezing.

Bij praktijk WIT zijn wij hier extra trots op.
Wij hadden het genoegen haar in de praktijk te mogen ontvangen voor onze professionele tandenbleek behandeling.

Voor ons werk is haar stralende glimlach absoluut de mooiste bekroning die je kan wensen.

Gefeliciteerd Sharon, nu de rest van de wereld!

5 fabels rond het bleken van je tanden

Er bestaan nog altijd veel fabels en misverstanden rond tanden bleken. Zo krijgen wij vaak de vraag of het bleken van tanden pijn doet. Onze tandartspraktijk heeft jarenlange ervaring als het gaat om bleken. Daarom hebben wij samen met onze tandartsen een lijst samengesteld van de 5 meest voorkomende fabels en misverstanden rondom tanden bleken.

Bleekgels met peroxide zijn schadelijk voor mijn tanden.

Bij Wit maken wij gebruik van PrevDent waar 6% peroxide in is verwerkt en daarom geheel veilig is voor je tanden. De bleekgel van PrevDent bindt zich aan pigmenten(verkleuringen) en dringt door tot in de tandkern. Door het gebruik van een bleeklamp wordt het oxidatieproces versneld. Vervolgens valt de peroxide die gebonden is met de pigmenten uiteen in water en zuurstof en wordt deze afgevoerd via de tanden en uiteindelijk door het lichaam. Water is een lichaamseigen stof en dus niet schadelijk.

Het bleken maakt mijn tanden gevoelig.

De Prevdent behandeling voor tanden bleken verloopt in 99% van de gevallen geheel pijnloos. De nHAP (nano-Hydroxyapiet) die verwerkt is in de 6% re-whitening Solution staat bekend om zijn herstellende werking. Zowel na als tijdens het bleken. In het geval er toch een lichte gevoeligheid ontstaat, zal dit binnen 24 uur na de behandeling verdwenen zijn.

Het resultaat na het bleken is maar tijdelijk.

De kleur van uw tanden is uniek en dus ook het resultaat. In het algemeen zal het resultaat zo’n 2 tot 2,5 jaar blijven. Dit is aanzienlijk langer dan goedkope (onprofessionele) bleekgels voor thuis. Ook het onderhoud van het gebit en de drink- en eetgewoonten spelen een grote rol voor de duur van het resultaat. Onze tandartsen zullen u altijd adviseren over producten die het resultaat van de behandeling kunnen verlengen.

Een behandeling moet ik meerdere keren herhalen.

Niet waar! Het bleken kan door het gebruik van de PrevDent bleekgel in één behandeling worden uitgevoerd. Een behandeling duurt maximaal anderhalf uur. Hoe lang een behandeling bij u duurt, hangt af van het gewenste resultaat en de status van uw gebit, wat onze tandartsen voorafgaand aan een behandeling altijd controleren.

Het bleken van tanden is erg duur.

Alleen met een behandeling bij een professionele tandartspraktijk die werkt met de PrevDent behandeling verzekerd u zichzelf van een resultaat waar u lang van kunt genieten. De adviesprijs voor een PrevDent behandeling bedraagt € 395,00. Doordat onze tandartspraktijk zich heeft gespecialiseerd en tientallen behandelingen per week doet profiteert u van schaalvoordeel. Profiteer daarom van onze online kortingsactie! U heeft al een PrevDent behandeling in onze tandartspraktijk voor € 325,00 euro.

 

 

Via ons handige boekingssysteem kunt u heel eenvoudig zelf een behandeling boeken en kiezen voor uw ideale dag en tijdstip!

 

Professioneel tanden bleken bij Praktijk WIT in Amsterdam

Radio Rokin Live

Voor hun werk zitten ze meestal achter een microfoon en staan weinig voor een camera. Maar ook bekende radio dj’s zien er natuurlijk graag op hun best uit.

Zo hadden wij deze week de leuke eer om Sander Lantinga te mogen ontvangen in onze praktijk. Hij was graag bereid een uur lang stil te zijn voor onze professionele tanden bleek behandeling.

En met een prima resultaat!

Leuke inkijk bij de behandeling!

Altijd al eens willen weten hoe nou precies zo’n professionele tanden bleek behandeling in onze praktijk wordt uitgevoerd?

In dit artikel van Vrouwenstyle.nl krijg je een leuke inkijk bij de voorbereiding en worden alle stappen van de behandeling op heldere wijze uitgelegd.

Heb je toch nog vragen?
Je bent altijd welkom voor een telefonisch consult,
of kom gewoon eens langs in onze praktijk in Amsterdam.
Wij leggen graag uit hoe we te werk gaan en waarom onze methode zo succesvol is.

 

Vrouwenstyle magazine goes white!

De sympathieke Romy van online magazine Vrouwenstyle.nl kwam bij ons langs voor een tanden bleek behandeling en schreef hierover een interessante review.

Kijk gauw op hun site om het leuke artikel te lezen!

 

Can’t stop smiling!

Celeste van Joost van fashion blog Celmatique kwam bij onze praktijk langs voor een tanden bleek behandeling.

Deze jonge “Grand Lady” van moderne kleurrijke mode maakte een leuke reportage over de behandeling en was na afloop zeer in haar nopjes met het resultaat … “could not stop Smiling!”

Super tevreden!

Zo nu en dan worden we verrast door een leuk spontaan bedankbriefje van klanten die zeer tevreden zijn met hun “nieuwe” witte tanden.

In dit geval was het vriendelijke kaartje van iemand die via een Libelle winactie bij ons een gratis tanden bleek behandeling had gewonnen.

Altijd bijzonder leuk om te merken dat ons enthousiaste team steeds weer de beste resultaten weet te bereiken, Smile:)

Gracious Glamour

Afgelopen week hadden wij de leuke eer om de sympathieke actrice Dian Biemans te mogen ontvangen in onze Amsterdamse praktijk.

Deze gracieuze verschijning kwam langs om haar toch al mooie gebit nog meer stralend te krijgen voor haar aanstaande opdrachten als model.

De bijzondere combinatie van prachtig rood haar met sneeuwwitte tanden gaf een oogverblindend resultaat waar wij best wel trots op waren!