Tanden bleken bij WIT®!

Gaat u binnenkort trouwen? Heeft u een belangrijk sollicitatiegesprek? Eindelijk die date? Een cadeautje voor uzelf of een andere belangrijke gebeurtenis waarbij u zich geen zorgen wilt maken over uw glimlach? Bij WIT® heeft u binnen één uur weer een stralend wit gebit, wij helpen u graag om uw tanden op een veilige en effectieve wijze te bleken in een zo kort mogelijke tijd!

Kortom, bent u op zoek naar de veilige én meest effectieve manier om uw tanden te laten bleken in een zo kort mogelijke tijd? Of u wilt meer informatie over het bleken van tanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 • Witte tanden vanaf € 349,-
 • 8 à 9 tinten wittere tanden
 • Binnen één uur witte tanden
 • De tanden worden veilig en pijnloos gebleekt

Afspraak maken Contact opnemen

WIT®, de bekendste kliniek voor witte tanden in Nederland! 

Sinds 2003 bent u bij WIT® aan het juiste adres voor het bleken van uw tanden. Op basis van jarenlange ervaring heeft WIT® de benodigde kennis om de beste resultaten te bereiken. Al meer dan 20.000 mensen gingen u voor en ook u kunt weer genieten van stralende witte tanden!

Bij WIT® zijn alle medewerkers opgeleid in de tandheelkunde en wordt er gewerkt met de PrevDent methode. Tanden bleken bij WIT® gebeurt altijd onder supervisie van een tandarts en maakt uw tanden gemiddeld 8 tinten witter!

Tarieven

Witte tanden door een bleekbehandeling in de tandartspraktijk € 349,-

De PrevDent CrWR methode

WIT® maakt voor het bleken van tanden gebruik van de PrevDent (re)Whitening & Repair methode (CrWR). Deze methode wordt veelvuldig door tandartsen toegepast om tanden op een veilige en doeltreffende manier te bleken. PrevDent heeft de volgende voordelen;

– Voldoet aan de Europese richtlijnen voor het bleken van tanden

– Blekende werking met maar 6% waterstofperoxide, dat maakt tanden bleken veilig en bovenal pijnloos!

– De behandeling duurt slechts één uur.

– Er wordt in plaats van onveilige warmtelampen gebruik gemaakt van een LED licht.

–  De toepassing van Nano-Hydroxyapatiet in de PrevDent methode zorgt ervoor dat het glazuur niet wordt aangetast en dat minuscule beschadigingen aan de oppervlakte van het gebit zelfs gerepareerd worden.

Wees zuinig op uw tanden

Tanden bleken is in de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een geaccepteerde cosmetische ingreep, een echte hype is het sinds de laatste paar jaar. Het bleken van tanden gebeurd niet overal op een veilige en professionele wijze. Sinds 2012 zijn er om die redenen regels ingesteld voor bleekmethodes die gebruikt mogen worden binnen Europa. Belangrijke regels hierbij zijn dat er maximaal 6% waterstofperoxide gebruikt mag worden en dat de behandeling alleen door of onder supervisie van een tandarts uitgevoerd mag worden. Hierdoor wordt de veiligheid van uw gebit gewaarborgd.
Let hier alstublieft op bij het kiezen van een kliniek om uw tanden te laten bleken, u heeft maar 1 paar tanden, wees er zuinig op! Bij WIT® wordt er gebleekt onder supervisie van een tandarts en door gebruik van de PrevDent methode, hiermee voldoet WIT® ruimschoots aan de Europese richtlijnen en wetgeving.

Dit zeggen onze klanten:

 • Kelly, 35 jaar
  ‘Ik was erg onzeker over de gele kleur van mijn tanden. Dankzij WIT heb ik witte tanden en ben ik een stuk zelfverzekerder.’
 • Robbert, 23 jaar
  ‘Ik ben heel erg blij met het resultaat! De behandeling was ontspannen en ging snel voorbij.’
 • Micheal, 57 jaar
  ‘Mooie witte tanden heb ik altijd al gewild. Dankzij WIT heb ik een stralende witte lach en voel ik me een stuk aantrekkelijker.’

Afspraak maken voor tanden bleken

Bent u overtuigd van de veilige en doeltreffende werking van de PrevDent methode voor het bleken van uw tanden? Plan dan nu online een afspraak in en profiteer van onze aanbieding tot 30 april 2018 of bel ons op het landelijke nummer 020 – 330 42 60 voor het maken van een afspraak voor slechts €349,-*
Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een gratis consult? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier op de website of via het landelijke nummer 020 – 330 42 60. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!
* Adviesprijs van een PrevDent behandeling bedraagt € 395,00. Het is niet nodig om u in te schrijven als patiënt bij onze tandartspraktijk voor het ondergaan van een bleekbehandeling. Wij controleren uw gebit voor de bleekbehandeling om er zeker van te zijn dat er sprake is van een gezond gebit. Het kan voorkomen dat wij iets constateren, waardoor een bleekbehandeling op dat moment niet mogelijk is, u wordt dan eerst terugverwezen naar uw eigen tandarts alvorens de behandeling wordt uitgevoerd.  Wanneer uw gebit gezond is wordt de bleekbehandeling direct uitgevoerd.

Wist u dat we ook elke zaterdag geopend zijn?

WIT Vestigingen

WIT AMSTERDAM
Rokin 120A
1012 LC Amsterdam
Telefoonnummer: 020 330 4260
email: info@wit.nl

WIT Maastricht
Grote Gracht 41
6211 ST Maastricht
Telefoonnummer: 043 325 1414
email: info@wit.nl

DE MEDIA OVER WIT:

ELLE Magazine

Eerlijk: de angst voor een gebitje Peaches Geldof was levendig. Godzijdank werd deze vrees bij het intake-gesprek direct ontkracht. En na de behandeling, bij het héél voorzichtig lachen naar de spiegel, bleek de angst inderdaad ongegrond. Het oogt als in een ver verleden, toen diezelfde tanden net doorkwamen en nog niet verprutst waren door de geneugten des levens. lekker fris! Waarschuwing: tanden bleken werkt besmettelijk. Op de redactie loopt inmiddels al een tweede persoon met melkwit gebit te pronken.

ELLE Magazine
VIVA

“Bleken maakt je tanden witter en dat is goed nieuws, maar een minder leuke bijwerking is dat je tanden en tandvlees er gevoelig van kunnen raken en dat er schade aan het tandglazuur kan ontstaan. Bij tandartspraktijk WIT bieden ze daarom een veilige bleekbehandeling aan.”

VIVA

BEKENDE NEDERLANDERS OVER WIT: