Tandartspraktijk WIT neemt nieuwe patiënten aan!

Ook op zoek naar een tandarts in Amsterdam? 

Bij tandartspraktijk WIT kennen wij al onze patiënten persoonlijk. In een ontspannen sfeer zorgen wij ervoor dat jij je op je gemak voelt. Bij ons heeft daarom iedere patiënt zijn eigen vaste tandarts met jarenlange ervaring. Samen zorgen wij er zo voor dat iedereen altijd de meest optimale behandeling zal krijgen. Zorg op maat!

Kijk voor meer informatie op www.tandartspraktijkwit.nl

 

Tanden Bleken: hoe gaat dat eigenlijk?

WIT®, een kliniek voor witte tanden, nodigde me uit om een PrevDent-behandeling te proberen. Een uitnodiging waar ik even over na moest denken. Zou ik, of zou ik niet? Ik heb normale tanden, met een gemiddelde kleur. Geen bruinesuikerklontjes. Dus van de blije verzekering ‘acht tot tien tinten witter’ werd ik een beetje zenuwachtig. Hoe zouden mijn tanden er après uitzien? Als het blinkende blacklight gebit van Gerard Joling? Ik wil niet dat mensen bang van me worden of briefgeld tegen mijn tanden aan gaan houden. Vandaar de zenuwen.

Lees het artikel hier:

 

BINNEN EEN UUR STRALEND WITTE TANDEN!

Hanneke Seesing is bij WIT langsgeweest voor een bleekbehandeling en heeft hier een blog over geschreven voor Bride’s Bible. Hanneke; “Tanden bleken tijdens je lunchpauze. Resultaat is simpelweg verbluffend”

Lees het hele artikel op The Bride’s Bible